Website laten maken Nijmegen?

Wij bij Pietarz Marketing maken moderne websites in trendy stijl en schrijven SEO teksten. Binnen een paar dagen ben je online met WordPress zodat je de website zelf kunt aanpassen en bijhouden.

Een complete website is er al vanaf € 29p/m, Makkelijk toch?

Website laten maken

Bij ons kun je een moderne en professionele website laten maken. We maken websites en webshops.

SEO teksten

We kunnen je website teksten herschrijven om je website beter vindbaar te maken bij zoekmachines als Google.

Prijzen

Je kunt bij ons al een complete website laten maken voor € 29,- p/m inclusief WordPress content management systeem.

Hier een paar van onze gemaakte website designs

Meest gestelde vragen

Wij hebben jarenlange ervaring met het maken van websites. Wij leveren snelle en persoonlijke support. Door korte lijntjes kunnen we altijd snel helpen.

We richten ons vooral op kleine en middelgrote bedrijven, zzp-ers, ondernemers, advocaten, tandartsen en mensen met een eigen praktijk. Val je niet in deze doelgroep? Ook dan kun je uiteraard bij ons een website laten maken.

We werken met korte lijnen en zijn daardoor goedkoop en snel. Je kunt bij ons een website laten maken die binnen 24 uur online kan zijn. Je communiceert direct met ons zodat we ook direct voor je aan de slag kunnen. Een wijziging in de content kan ook binnen 24 uur verwerkt zijn!

Zelf je website willen bijhouden? Wij gebruiken geen ingewikkelde systemen. Het content management systeem WordPress is makkelijk aan te leren. Bij ons een website laten maken Nijmegen? Dan kun je je website daarna eenvoudig zelf bijhouden en updaten! Je krijg daarvoor van ons een uitgebreide instructie en we zijn altijd bereikbaar om je ermee op weg te helpen.

Uiteraard kan je het ook uitbesteden aan ons.

Waarom mensen graag met ons samenwerken

5/5

Pietarz Digital Marketing heeft voor mij een super mooie en strakke website gemaakt. Daarnaast ook een bijpassend logo.

5/5

Snelle en flexibele service wordt goed meegedacht, op een vriendelijke manier en met geduld het resultaat is prachtig.

5/5

Pietarz heeft in korte tijd aan de hand van een voorbeeld-site een website voor ons gebouwd die volledig aan onze wensen voldeed, inclusief logo. Duidelijke communicatie, snelle actie, goed resultaat. En behulpzaam bij bijkomende zaken als e-mail adressen, webserver etc. Zou zo weer een site laten maken.

Zelf je website bijhouden?

Website laten maken Nijmegen?

Bij al onze websites leveren we het content management systeem WordPress. Daarmee kun je zelf heel makkelijk je website bewerken en bijhouden. Wij zijn natuurlijk altijd in de buurt om je ermee op weg te helpen mocht je er zelf niet uitkomen.

Liever niet zelf doen? Wij kunnen het in overleg ook van je overnemen! Geef dit aan bij het aanvragen van een offerte!

Ontvang snel en vrijblijvend
een scherpe aanbieding per e-mail!

Wil je ook een website laten maken door ons professionele team? Laat hier je gegevens achter en wij sturen je zo snel mogelijk een scherpe offerte. Het werkt voor ons het best wanneer we je wensen alvast in kaart kan brengen. Je kunt daarvoor het onderstaande offerte formulier invullen, of je ideeën beschrijven in het formulier.