Online Marketing Uitbesteden

Online Marketing Uitbesteden

Online marketing uitbesteden?

Wij helpen jou hier graag bij! Schakel de specialisten in van Pietarz Digital Marketing en samen zorgen wij voor verbeterde online resultaten!

Waarom zou je dit uitbesteden? En niet zelf doen?

Vaak mis je zelf de expertise, een effectieve online marketing campagne vereist diepgaande kennis over een groot aantal onderwerpen. Kijk bijvoorbeeld naar SEO, content marketing, sociale media en online adverteren.

Een ander perspectief is ook vaak een goede reden. Een frisse blik, een ander perspectief, dit zorgt vaak voor waardevolle en onpartijdige feedback.

Door je online marketing uit te besteden kunnen je werknemers en jijzelf, jullie pijlen richten op de eigen kerntaken. Zie het als een lopende band, zo doet iedereen waar hij goed in is.

Onze specialisten werken nauw samen waardoor je een goede mix hebt tussen verschillende specialismes. Die mix zorgt ervoor dat jou website meer aanvragen genereert of jouw webshop meer omzet draait.

Gratis strategie

Waar in het verleden online marketing  “slechts één” van marketing was, is het tegenwoordig anders.  Dankzij de razendsnelle digitalisering zijn we massaal online gegaan. De zoektocht naar een prospect begint daarom vaak eerst op het web om daarna pas contact op te nemen.

Je kunt begrijpen dat het hierdoor voor alle organisaties essentieel is om op dat soort momenten online gevonden te worden. Met het uitbesteden van online marketing kan daarvoor gezorgd worden.

Wil jij, net als  veel voor je, ook je online marketing uitbesteden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Wij  plannen graag een gratis strategiesessie met jou in om je opties te bekijken. 

Verschillende Online marketing onderdelen

SEO ( Zoekmachine optimalisatie)

Zoekmachine optimalisatie is in feite alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk getoond wordt in de organische zoekresultaten (ook wel gratis genoemd) van de zoekmachines.

In Nederland hebben we het dan in zo’n 95% van de gevallen over Google, maar daarnaast zijn er ook zoekmachines zoals Bing en DuckDuckGo.

SEA ( Zoekmachine adverteren)

Helemaal bovenaan staan in Google (dmv advertentie)? Dat doe je met Google Ads.

Zo’n 24% van de Google gebruikers klikt op een advertentie op de zoekresultatenpagina. Die kliks ( ook wel omzet) wil je natuurlijk niet mislopen.

Wat ervoor zorgt dat jij die omzet binnenhaalt?

Neem dan contact op met Pietarz Digital Marketing

SMM ( Social Media marketing)

Marketing via sociale media biedt bedrijven een manier om met bestaande klanten in contact te komen en nieuwe klanten te bereiken, terwijl ze hun gewenste cultuur, missie of toon kunnen promoten.

Social media marketing heeft speciaal gebouwde tools voor gegevensanalyse waarmee marketeers het succes van hun inspanningen kunnen volgen.

Dus waar wacht je nog op?

Neem vandaag nog contact op met Pietarz Digital Marketing

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *