About

Waarom?

We zijn een bekroond creatief bureau

Wij doen waar we goed in zijn én waar onze passie ligt. Bedrijven zorgen voor banen, wij zorgen voor meer omzet zodat organisaties kunnen groeien en dus meer banen kunnen creëren.

0 +
Years Working
Experience

Voor wie is Pietarz?

Pietarz is opgericht zodat de MKB’ers meer zichtbaar worden online en daardoor meer sales genereren waardoor hun organisatie naar het volgende level getild wordt.
Ben je klaar voor meer bezoekers online? Heb je nog nooit gehoord van termen zoals: SEO marketing, Sales Marketing en Sales Funnels? Dan is Pietarz een aantrekkelijke oplossing voor uw online marketing en sales verbeteringen.
Wij bieden diensten aan in voornamelijk Nederland en België gevestigde bedrijven.

Onze specialisten

Paul Rozendal

Solution Consultant

Kate Nikolaeva

Marketing expert

Wat mensen over ons zeggen

Hoe we het doen?

Als individu, team en organisatie delen we vier kernwaarden: Persoonlijk, Duidelijk, Eerlijk en Betrouwbaar. Deze waarden zijn typerend voor onze brand en de cultuur van Pietarz. Wij zullen er alles aan doen om onze werkrelatie te waarborgen.
Wij combineren digitale innovatie met een persoonlijke touch. U kunt rekenen op vaste contacten en korte lijnen. Onze specialisten zijn zeven dagen per week per e-mail bereikbaar van 10.00 uur tot 16:00 uur.
Wij praten in duidelijke taal en nemen elke twijfel of zorgen weg door het proces op te breken in simpele stappen waardoor u alles op de voet kunt volgen. ​
Wij zullen er altijd naar streven om meer waarde te leveren dan de prijs die u betaald en de uren die wij besteden aan elke stap in het proces strak communiceren waardoor u volledig inzicht heeft. ​
De betrouwbaarheid voor onze klanten is onze topprioriteit. Pietarz is een bedrijf dat 100% geld terug garantie hanteert mocht u niet tevreden zijn over het eindresultaat.

Visie en Missie

Meetbare resultaten leveren aan klanten.
Het bieden van de best mogelijke klantresultaten voor een eerlijke prijs van onze diensten.