Ai

5 AI tools om meer omzet te genereren!

AI tools in marketing zorgen voor meer winst om een concurrentievoordeel te behalen in 2022.

De integratie van kunstmatige intelligentie (AI) in digital marketing heeft meerdere belangrijke taken geautomatiseerd zonder mogelijke fouten. De retail- en e-commerce-industrie is begonnen met het gebruik van meerdere AI-tools voor simpele marketingprocessen om te voldoen aan de klanttevredenheid en om een grotere klantbetrokkenheid te stimuleren. 

Deze AI-tools zijn belangrijk, vooral bij het uitbreken van de coronaviruspandemie. AI helpt om betere deliverability te bereiken, CRM efficiënt en effectief te onderhouden. 

Laten we daarom eens kijken naar enkele van de beste AI-tools die worden gebruikt in digital marketing van gerenommeerde bedrijven over de hele wereld.

Top AI tools voor effectieve marketing:

1. Click360

Click360 is een platform voor het optimaliseren van klantreizen dat u inzicht geeft in de drie kritieke gegevenspunten die ervoor zorgen dat u weet welke kanalen uw meest waardevolle inkomstengenererende gedrag stimuleren. Click360 combineert websitebezoekgegevens met de informatie in uw CRM-systeem om te helpen voorspellen welke leads klaar zijn om te kopen en hoe u ze het beste door de verkoopcyclus kunt leiden. Het is een verkoop- en marketinginformatieplatform dat deep learning gebruikt om bruikbare inzichten te halen uit de betrokkenheid van prospects op uw site.

2. Market Muse

Market Muse is een AI-marketingtool die exclusief is ontworpen om tegemoet te komen aan het inhoudelijke deel van de marketing inspanningen van een bedrijf. Deze AI-marketingsoftware helpt je de kracht van kunstmatige intelligentie te gebruiken om een contentstrategie voor je bedrijf te creëren. Verhoog uw publicatietempo, bouw contentgedreven klantreizen en word ontdekt door de mensen die u het meest nodig hebben. Er is een Gratis versie beschikbaar voor als je het wilt testen!

3. Seventh Sense

Seventh Sense is kunstmatige-intelligentiesoftware die de prestaties van uw e-mailmarketingcampagnes kan verbeteren. Het kan ook de betrokkenheid van uw e-commerce winkel vergroten. Deze AI-e-mailmarketingtool kan u op veel manieren ten goede komen. Zij zijn een verkoop- en marketingsoftwareplatform dat een pionier is geweest in een nieuwe benadering van het verkoop- en marketingproces, “The Time Optimized Sales Model”. Verkoop- en marketingprofessionals genereren elke dag gegevens over hun potentiële en bestaande klanten.

4. Morphl.io

Morphl.io is AI-softwareontwikkeling die niet alleen helpt bij het vinden van de juiste zoekwoorden voor contentoptimalisatie, maar ook bij het begrijpen van de boodschap achter de zoekopdrachten van gebruikers, inclusief gesproken zoekopdrachten. Dit AI-platform helpt e-commercebedrijven intelligente beslissingen nemen, groei te versnellen en ervaringen te personaliserene. Zij bestaat uit een suite van 10 machine learning-modellen die volledig geautomatiseerd zijn, die in de hele onderneming kunnen worden gebruikt, tijdens het volledige klanttraject en die platformonafhankelijk zijn.

5. Chatfuel

Chatfuel op zijn manier ook een chatbot-framework, maar de focus ligt op Facebook en Telegram. Deze platforms zijn erg belangrijk voor de bedrijfsontwikkeling, binnenin kunnen dergelijke chatbots verzoeken begrijpen en erop reageren vanwege het vermogen om natuurlijke spraak te herkennen. Ze werken 24/7, wat erg handig is als je niet met een enorme hoeveelheid vragen omgaat.

Conclusie?

Deze tools zijn dus slechts enkele van de vele AI-tools die op internet beschikbaar zijn. Maar één ding is zeker: de integratie van kunstmatige intelligentie kan uw marketingcampagnes transformeren en u krijgt een beter begrip van de doelgroep in deze wereldwijde concurrerende markt.

Marketing Funnel Voorbeeld

Marketing Funnel Voorbeeld

Inleiding Bij het bouwen van een succesvolle online aanwezigheid en het genereren van waardevolle klantrelaties is een goed begrip van marketingfunnels essentieel. Een marketingfunnel is

Read More »

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *